40% REDUCERE LA TOATE CĂRȚILE DE ANTICARIAT! Ofertă valabilă marți 18 ianuarie. Vezi produsele

Politica de retur

Dacă un produs nu corespunde așteptărilor dumneavoastră îl puteți returna în 30 zile calendaristice de la data livrării. 
Potrivit OUG 34/2014 cumpărătorul are dreptul de a returna un produs sau de a renunța la un serviciu fără invocarea unui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Pentru a returna un produs trebuie să ne trimiteți un email la contact@casaliterelor.ro care să conțină:

  • numărul de comandă;
  • produsul sau produsele pe care doriți să le returnați;
  • modalitatea de predare (prin curier, prin poștă sau la sediul nostru);
  • contul IBAN în care vom returna contravaloarea produsului.
  • Returnarea contravalorii produsului este obligatorie, conform legii, în maxim 15 zile de la primirea coletului.  
  • Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client. 
  • Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. În cazul în care returnați produsul la sediul nostru, returnarea banilor se face în funcție de modalitatea în care a fost efectuată plata.

Adresa pentru returnare este: str. Tribunul Dobra 8, cod 310101, Arad, Casa Literelor SRL.

Pentru orice alte informații referitoare la returnarea unui produs ne puteți contacta prin telefon la 0257/254044 de luni până vineri între orele 10 și 17 sau prin email la contact@casaliterelor.ro

Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client. 
Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. În cazul în care returnați produsul la sediul nostru, returnarea banilor se face în funcție de modalitatea în care a fost efectuată plata. Adresa pentru returnare este SC Casa Literelor SRL, str. Tribunul Dobra, nr. 8, cod 310101, Arad. Pentru orice alte informatii referitoare la returnarea unui produs ne puteți contacta prin telefon la 0257254044 de luni până vineri între orele 10 și 17 sau prin email la contact@casaliterelor.ro

Politica de retur